Crimă la comandă! Și-a comandat omorul fostului partener de afaceri

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), anunță luni, 7 octombrie, despre trimiterea în instanța de judecată a cauzei penale de învinuire a unui locuitor al...

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), anunță luni, 7 octombrie, despre trimiterea în instanța de judecată a cauzei penale de învinuire a unui locuitor al orașului Bender, de organizare a unui omor la comandă.

Astfel, în perioada anului 2009, învinuitul a comandat omorul fostului partener de afaceri, cu  scopul preluării unor acțiuni de la o întreprindere pe care anterior o gestionau împreună. Ca urmare, în vara anului 2009, executorii, în momentul în care victima s-a apropiat de casă cu automobilul personal, au efectuat 7 împușcături în direcția acestuia.

Pe parcursul urmăririi penale, față de învinuit a fost aplicată măsura preventivă arestul preventiv, iar dacă va fi găsit vinovat acesta riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 15 la 20 de ani sau detenție pe viață.

In this article


Join the Conversation