Crima din satul Recea: Tânărul de 21 de ani, acuzat de omor, a primit 30 de zile de arest preventiv

Tânărul de 21 de ani, acuzat de omorul Iasminei, copila de 7 ani din satul Recea, raionul Rîșcani, a fost plasat pentru 30 de zile în arest preventiv....

Tânărul de 21 de ani, acuzat de omorul Iasminei, copila de 7 ani din satul Recea, raionul Rîșcani, a fost plasat pentru 30 de zile în arest preventiv. Acesta va sta în Penitenciarul Nr.11 din municipiul Bălți, scrie tvn.md.

Amintim că Iasmina, copila de 7 ani, din satul Recea, raionul Rîșcani, a fost găsită fără suflare într-o casă părăsită. Anunțul IGP a fost făcut marți, 8 august, la ora 16:15. Bărbatul de 21 de ani care ar fi ucis-o cu sânge rece pe Iasmina, și-a recunoscut vina. Tânărul va fi supus mai multor expertize, inclusiv cea psihiatrică.

Potrivit IPN, fata de 7 ani a mers luni, 7 august, la joacă în mahala și nu a mai revenit. Mai întâi au căutat-o cei de-ai casei, iar spre seară au apelat și la poliție. Căutările au continuat toată noaptea și a doua zi, fiind implicați și câini dresați, dar și drone. Cadavrul a fost găsit marți după-amiază într-o casă părăsită din localitate. Se pare că copila a mers la casa suspectului, care se află nu departe de casa sa. Localnicii spun că fratele mai mare era drăguț cu copila și servea cu dulciuri. De data aceasta el nu a fost acasă. Fratele mai mic, un împătimit al jocurilor de calculator, s-a arătat deranjat de vizita ei. Copila a fost găsită strangulată.

In this article