Cornelia Cozlovschi și Adrian Gheorghiță au fost desemnați în funcțiile de președinte și vicepreședinte CNPF

Vineri, 21 ianuarie 2022, Cornelia Cozlovschi și Adrian Gheorghiță au fost desemnați și aprobați, în ședința Parlamentului, în funcțiile de președinte și, respectiv, vicepreședinte ai Consiliului de administrație al Comisiei Naționale a...

Vineri, 21 ianuarie 2022, Cornelia Cozlovschi și Adrian Gheorghiță au fost desemnați și aprobați, în ședința Parlamentului, în funcțiile de președinte și, respectiv, vicepreședinte ai Consiliului de administrație al Comisiei Naționale a Pieței Financiare (CNPF) pentru un mandat de cinci ani, potrivit unui comunicat.

Cornelia Cozlovschi a absolvit Universitatea de Stat din Moldova, Facultatea de matematică aplicată, este master în economie și management public. Deține experiență de activitate în sectorul bancar și de leasing, inclusiv în funcții de top management, precum și în serviciul public.

Adrian Gheorghiță este licențiat în științe economice, specializarea Bănci și finanțe, și master în științe economice, specializarea Finanțe corporative și asigurări. Deține o experiență îndelungată de activitate în cadrul Asociației Patronale ”Camera de Comerț Americană din Moldova”, inclusiv în funcție de  director adjunct.

Sursa: juridicemoldova.md

In this article