Ceban despre numărul controalelor din ultima săptămână: Vom face rând viu la cei care au năvălit la Primărie

Autoritățile centrale „au dat drumul la dulăi” pentru a „băga în sperieți” Primăria Chișinău. Cel puțin asta spune primarul general Ion Ceban. În cadrul unei conferințe de presă,...

Autoritățile centrale „au dat drumul la dulăi” pentru a „băga în sperieți” Primăria Chișinău. Cel puțin asta spune primarul general Ion Ceban. În cadrul unei conferințe de presă, edilul a vorbit despre unele controale de la unele instituții de stat, asupra direcțiilor din primărie.

„Cei care conduc țara, o fac parcă din turn. Ei nu văd realitatea, dar se joacă de-a condusul țării. În ultima perioadă au dat drumul la toți dulăii asupra Primăriei Chișinău! Ce fac oamenii buni? S-au gândit cum să-și arate puterea și au trecut la acțiuni!

Inspecții peste inspecții la Primăria Chișinău în ultima săptămână!
Inspecții la pătrat, aș zice! Avertizările și amenințările publice făcute pe rețelele de socializare de acum o săptămână de Ministrul Justiției, nu s-au lăsat mult așteptate. Vă aduceți aminte când ne-a amenințat pe toți că va veni ANI la poartă că ne plângem că au venit facturi mari la gaz?

Păi iată. Pentru că mi-am permis și îmi voi permite în continuare să critic guvernarea, acțiunile rușinoase a acestei conduceri, începând cu prima persoană în stat, cu deputații, miniștrii, și tot restul de omuleți fără experiență!!!!

De săptămâna trecută toate subdiviziunile Primăriei sunt invadate cu tot felul de controale, solicitări de explicații la tot ce vreți și la ce le trăsnește prin cap la cei care în loc să se ocupe ca țara să progreseze și să se dezvolte, se întâmplă invers, cresc prețurile ca pe drojdie, iar oamenii sărăcesc văzând cu ochii”, a declarat primarul.

Ceban spune că în ultima săptămână numărul controalelor a crescut considerabil la Primăria Chișinău. „Vom face rând viu la cei care au năvălit la Primărie. Bravii guvernanți, așa cum au promis, ca într-o Țară liberă și democrată, au dat drumul la toți buldogii de stat asupra activității Primăriei Chișinău, în speranța de a scoate măcar ceva. Ei se fac astfel că muncesc, dar de fapt doresc să tergiverseze activitatea Primărie.

Au scopul ca angajații din primărie să nu se ocupe cu activitatea lor propriu zisă, dar de a scrie explicații și a le prezenta acte care și așa sunt publice celor care tot nuși găsesc locul acolo sus și caută cum să pună bețe în roată.

De la cel mai mic până la cel mai mare șefuleți, are întrebări și pofte de a cunoaște cum stau lucrurile în Primăria Chișinău. Așa cum au promis șefii lor pe la tot felul de Televiziuni cei care azi conduc țara, că următoarea țintă este Primăria Chișinău”, a conchis Ceban.

In this article