Copiii din Chișinău vor avea ocazia să urce în troleibuzul turistic la evenimentul „Orașul Profesiilor”

Ion Ceban anunță că, sâmbătă, 8 iunie, Î.M. „Regia Transport Electric” va participa la evenimentul cultural organizat de către „Hora Binelui” și „Ukrainian Educational Fundation”, cu susținerea Primăriei...

Ion Ceban anunță că, sâmbătă, 8 iunie, Î.M. „Regia Transport Electric” va participa la evenimentul cultural organizat de către „Hora Binelui” și „Ukrainian Educational Fundation”, cu susținerea Primăriei municipiului Chișinău și a Preturii sectorului Buiucani, denumit „Orașul Profesiilor”.

„În cadrul acestui eveniment, copiii vor avea ocazia de a urca la bordul troleibuzului turistic. Ei vor putea face ture scurte cu troleibuzul și să se familiarizeze cu diversele meserii din domeniul transportului electric: conducător, conductor și controlor”, a scris Primarul General.

Evenimentul „Orașul Profesiilor”, care se va desfășura în Parcul „La Izvor” din Capitala, va începe la ora 12:00, nu este doar o ocazie de divertisment, ci și o oportunitate educațională valoroasă, promovând cunoștințele despre meserii esențiale pentru funcționarea zilnică a orașului.

In this article