Cooperare transfrontalieră: Ion Ceban și Iurie Ciocan stabilesc strategii comune pentru viitor

Președintele Partidului Mișcarea Alternativa Națională, Ion Ceban, a avut o întâlnire cu președintele PSD România în Republica Moldova, Iurie Ciocan. „Am făcut un schimb de opinii pentru continuarea...

Președintele Partidului Mișcarea Alternativa Națională, Ion Ceban, a avut o întâlnire cu președintele PSD România în Republica Moldova, Iurie Ciocan. „Am făcut un schimb de opinii pentru continuarea colaborării”, a scris liderul MAN pe rețelele sociale.

La rândul său, și președintele PSD Moldova, Iurie Ciocan, a declarat că în cadrul întâlnirii au fost coordonate planurile pentru 2024.

Amintim, la sfârșitul lunii noiembrie 2023, primarul Capitalei, Ion Ceban, a avut o întâlnire la București și cu premierul României, Marcel Ciolacu, care este și președintele Partidului Social Democrat din România. Întrevederea a avut loc în cadrul unei vizite private a lui Ion Ceban la București.

Atunci, edilul i-a mulțumit i-a mulțumit premierului Marcel Ciolacu pentru susținerea multiplelor proiecte în municipiul Chișinău. „Avem foarte multe proiecte bilaterale realizate în mun. Chișinău. Am discutat despre situația actuală și multe alte subiecte importante pentru societate”, a declarat primarul Ion Ceban.

In this article