CoolParty: Chișinăul se pregătește pentru cel mai tare eveniment de încheiere a anului tineretului

Chișinăul va găzdui, pe 8 decembrie, cel mai tare eveniment care încheie Anul Tineretului la Chișinău – CoolParty. Spectacolul va fi organizat la Arena Chișinău, cu începere de...

Chișinăul va găzdui, pe 8 decembrie, cel mai tare eveniment care încheie Anul Tineretului la Chișinău – CoolParty. Spectacolul va fi organizat la Arena Chișinău, cu începere de la ora 17:00.

”Va fi un eveniment cu și despre tineri, un eveniment al cărui program a fost gândit doar din perspectiva solicitărilor și doleanțelor tinerilor, respectiv sunt sigur că această petrecere le va permite tuturor tinerilor să se regăsească sută la sută”, a declarat șeful Direcției Educație, Andrei Pavaloi, în cadrul podcastului ”Chișinău LIVE”.

Iar directorul Centrului Municipal de Tineret, Petru Grecu, a precizat că, deși intrarea va fi gratuită, doritorii vor trebui să ridice invitațiile.

”Am îndemnat toți doritorii de a participa la acest eveniment grandios să se grăbească pentru ași ridica invitațiile/biletele, deoarece mai sunt puține locuri libere disponibile. Poți obține bilete de la reprezentanții autoguvernării studențești din universități sau din Centrele Municipale de Tineret din Chișinău. Precizez că, în seara zile de 8 decembrie, Primăria Municipiului Chișinău va pune la dispoziția tinerilor curse de transport absolut gratuit de la Circ – Arena Chișinău – Circ”, a declarat Petru Grecu.

In this article