A patra zi de intervenție a serviciilor municipale. Muncitorii se concentrează deja pe salubrizarea spațiilor publice

Mai multe unităţi de tehnică au fost antrenate şi în această dimineaţă pentru curăţarea drumurilor şi presărarea materialului antiderapant pe străzile din oraș. În a patra zi de...

Mai multe unităţi de tehnică au fost antrenate şi în această dimineaţă pentru curăţarea drumurilor şi presărarea materialului antiderapant pe străzile din oraș. În a patra zi de intervenții, muncitorii serviciilor specializate intervin la staţiile de aşteptare a transportului public, în curţi, pe trotuare, scări.

”În următoarele zile se va munci la salubrizarea spaţiilor publice, alei, scuaruri, acolo unde au căzut masiv frunze”, a precizat primarul general al Capitalei, Ion Ceban.

Amintim, zeci de unități de tehnică și autospeciale, precum și sute de angajați ai serviciilor Primăriei Chișinău, în special de la Regia ”Exdrupo”, Agenția ”Spații Verzi” și Direcția Locativ-Comunală și Amenajare, au început să intervină necontenit în sectoarele Capitalei încă de duminică dimineață, atunci când Capitala a intrat sub cod portocaliu de ninsori și vânt puternic, avertizare ce s-a menținut timp de o zi.

In this article