Contrabandă cu anabolizante și spălare de bani: 37 de percheziții în Moldova și România

37 de percheziții se desfășoară astăzi în Republica Moldova și în România, într-un dosar de contrabandă cu substanțe anabolizante și spălare de bani. Perchezițiile sunt desfășurate de ofițerii...

37 de percheziții se desfășoară astăzi în Republica Moldova și în România, într-un dosar de contrabandă cu substanțe anabolizante și spălare de bani.

Perchezițiile sunt desfășurate de ofițerii Departamentului Antifraudă și Conformare al Serviciului Vamal, sub conducerea PCCOCS, în baza grupului comun de investigații format cu EUROPOL, DIICOT, BCCO Iași și cu sprijinul EUROJUST.

Acțiunile de urmărire penală vizează o cauză penală pe faptul contrabandei cu substanțe anabolizante și spălare de bani. Cu ocazia perchezițiilor domiciliare efectuate, a fost descoperit primul laborator de produse anabolizante din România.

Acțiunile sunt desfășurate în vederea destructurării unui grup criminal organizat, cu persoane cu dublă cetățenie română/moldovenească, specializat în fabricarea și comercializarea în spațiul Uniunii Europene a substanțelor anabolizante.

In this article