Consilierii socialiști din Holoșnița califică drept falsuri zvonul că ar fi părăsit PSRM

Cei trei consilieri locali din comuna Holoșnița, raionul Soroca, dezmint zvonurile potrivit cărora ar fi părăsit Partidul Socialiștilor și ar fi aderat la Partidul ”Șor”. Potrivit postului de...

Cei trei consilieri locali din comuna Holoșnița, raionul Soroca, dezmint zvonurile potrivit cărora ar fi părăsit Partidul Socialiștilor și ar fi aderat la Partidul ”Șor”. Potrivit postului de televiziune NTV Moldova, ei au anunțat că sprijină PSRM și nu se vor lăsa provocați de diferite propuneri, care le sunt făcute pentru a părăsi formațiunea. Violeta Groapă, Ecaterina Guțu și Eugen Groșevschi au calificat drept falsuri aceste zvonuri.

“Nu este adevărat. Noi echipa noastră din trei consilierii care am fost de la început așa și mergem mai departe cu partidul PSRM. Sunt propuneri, sunt diferite situații, dar noi mergem înainte”, a spus Violeta Groapă.

“Consilierii din partea Partidului Socialiștilor așa și au rămas cu Partidul Socialiștilor. Noi suntem pe poziție dreaptă, mergem înainte”, a declarat Ecaterina Guțu.

În același timp, primarul comunei, Rodion Pădure, ales pe listele Mișcării social-politice ”Forța Nouă”, a aderat la Partidul Socialiștilor, deoarece consideră că este singura formațiune capabilă să schimbe în bine lucrurile în țară.

Deputatul PSRM Alla Pilipețcaia a calificat drept provocare zvonurile potrivit cărora aleșii locali din Holoșnița ar fi aderat la Partidul ”Șor”.

“Astăzi, cel mai puternic partid este Partidul Socialiștilor. Susținerea pentru partid este foarte mare. De aceea, cuiva îi este convenabil să dezbine partidul nostru, dar toate eforturile lor sunt zadarnice”, a explicat Pilipețcaia pentru NTV Moldova.

Partidul Socialiștilor este formațiunea care are cei mai mulți primari și consilieri raionali și locali.

In this article