Consilier PAS, despre Platforma DA: O gașcă de pseudo-politicieni nerealizați

Consilierul de imagine al PAS, Sergiu Bejenari, a atacat dur Platforma DA. Într-o postare pe Facebook, acesta i-a numit “o gașcă de pseudo-politicieni nerealizați”. Reacția vine după ce...

Consilierul de imagine al PAS, Sergiu Bejenari, a atacat dur Platforma DA. Într-o postare pe Facebook, acesta i-a numit “o gașcă de pseudo-politicieni nerealizați”. Reacția vine după ce mai mulți membri ai Platformei DA au dezvăluit că Bejenari ar fi coordonat protestul PAS din CMC, care s-a iscat cu o bătaie.

“Deși cu unii consilieri și deputați PPDA suntem prieteni de mai mulți ani pe Facebook, aceștia au distribuit postări false despre mine. Eu sincer am fost uimit de felul în care ei spun minciuni”, scrie Bejenari.

Consilierul PAS a venit cu mai multe critici la adresa unuia dintre liderii Platformei DA, Inga Grigoriu, despre care a scris că este rușine că aceasta este deputat.

“Venită în Parlamentul Republicii Moldova pentru a sluji în folosul poporului, plătită inclusiv din taxele pe care le plătesc lunar la stat, și vă permiteți să atacați oamenii în așa mod. Asta nu-i nici pe aproape despre demnitate și adevăr. Rușine să vă fie!”, scrie Bejenari.

Sfetnicul PAS nu a uitat nici de consiliera fracțiunii Platformei DA în CMC, Aliona Mandatii.

“Dumneavoastră prin minciunile scrise prin comentarii (precum că aș fi dat ordine în limba engleză ce și cum să aibă loc acțiunea de protest) nu doar că ați dat dovadă de lipsa bunului simț, asta e conspirație mai ceva decât teoriile despre cipuri și 5G. Nu vreau să cheltui nici un cuvânt mai mult pentru a descrie cât de penibilă sunteți. Rușine să vă fie!”, mai scrie Bejenari.

In this article