Confruntare violentă cu rezultate fatale între chiriaș și proprietarul locuinței

Un bărbat de 55 de ani a fost reținut pentru 72 de ore, după ce ar fi agresat fizic un alt bărbat de 35 de ani, ulterior survenind...

Un bărbat de 55 de ani a fost reținut pentru 72 de ore, după ce ar fi agresat fizic un alt bărbat de 35 de ani, ulterior survenind decesul ultimului.

Noaptea trecută, polițiștii sectorului Rîșcani au fost alertați precum că în scara unui bloc din capitală a fost maltratat fizic un bărbat.

În cadrul acțiunilor procesual penale oamenii legii au stabilit că între victima, care închiria o cameră, și proprietarul locuinței s-ar fi iscat un conflict care a generat în bătaie.

Suspectul i-ar fi aplicat victimei mai multe lovituri cu mâinile și picioarele. Bărbatul a fost preluat de ambulanță, dar în urma traumelor primite a decedat în drum spre spital.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală pentru „Vătămarea intenţionată gravă a integrității corporale sau a sănătăţii care a provocat decesul victimei”, care conform legislației se pedepsește cu închisoare de la 12 la 15 ani.

Polițiștii și procurorii continuă să efectueze acțiuni procesual penale pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

In this article