Conflict soldat cu deces, la Glodeni: Un tânăr de 35 de ani a fost ucis în bătăi de către doi amici de pahar

Conflict soldat cu final tragic, la Glodeni. Un tânăr de 35 de ani a fost snopit mortal în bătăi de doi amici de pahar. Cazul a fost înregistrat...

Conflict soldat cu final tragic, la Glodeni. Un tânăr de 35 de ani a fost snopit mortal în bătăi de doi amici de pahar.

Cazul a fost înregistrat în data de 17 ianuarie. La poliție a apelat un individ de 32 de ani. Acesta a comunicat că în gospodăria prietenului său de 39 de ani a decedat un tânăr de 35 de ani.

Imediat la faţa locului s-a deplasat grupa operativă de urmărire penală, conducerea IP Glodeni, procurorul raionului Glodeni și medicul legist. În cadrul cercetării s-a stabilit că pe corpul decedatului  sunt urme vizibile de traumatisme. Medicul legist, preventiv a constatat că moartea bărbatului a putut surveni în urma multiplelor leziuni primite.

În urma investigațiilor efectuate s-a constatat faptul, că în noaptea de 17 ianuarie, victima a venit în ospeţie la bărbatul de 39 de ani, unde se mai afla și individul de 32 de ani. Toți trei au consumat băuturi alcoolice, după care între ei s-a iscat o ceartă pe marginea unui conflict mai vechi, în rezultatul căruia suspecții l-au bătut pe tânărul de 35 de ani.

Pe faptul dat este pornită o cauza penală pentru omor în baza art. 145 alin. (2) Cod penal. La moment bănuiţii sunt reținuți pentru 72 de ore și se află în IP Goldeni, vina şi-o recunosc pe deplin.

În continuare se efectuează acțiuni de urmărire penală și alte măsuri pentru documentarea cazului.

In this article