Concursul de selectare a unui director ANRE a fost amânat

Comisia parlamentară economie, buget și finanțe a amânat ședința de astăzi privind audierea candidaților selectați la funcția de director al Consiliului de Administrație al ANRE, din cauza unor...

Comisia parlamentară economie, buget și finanțe a amânat ședința de astăzi privind audierea candidaților selectați la funcția de director al Consiliului de Administrație al ANRE, din cauza unor documente care au venit în adresa Comisiei după selectarea candidaților și trebuie să fie analizate suplimentar, scrie realitatea.md.

Potrivit președintelui Comisiei, Igor Munteanu, ar fi vorba de niște documente ce ar putea influența asupra integrității și profesionalismului celor doi candidați selectați, fapt ce necesită verificare și probare a acestor informații primite.

Democratul, Sergiu Sârbu, membru al Comisiei, consideră că, acest lucru ar fi doar un pretext pentru că persoana care „ar fi trebuit să câștige nu a reușit să depună dosarul sau nu a trecut probele anterioare”.

Amintim că, pentru funcția de director al Consiliului de Administrație al ANRE au depus dosarele 5 candidați, dintre care au fost selectați doi pentru proba interviului.

In this article


Join the Conversation