Litvinenco explică de ce Năstase a aflat din presă de pactul de neagresiune

Partidul Acțiune și Solidaritate spune că nu este vinovat de faptul că liderul Platformei DA, Andrei Năstase, a aflat din presă de pactul de neagresiune dintre formațiunea pe...

Partidul Acțiune și Solidaritate spune că nu este vinovat de faptul că liderul Platformei DA, Andrei Năstase, a aflat din presă de pactul de neagresiune dintre formațiunea pe care o conduce și PAS. Cel puțin la această concluzie a ajuns juristul PAS, Sergiu Litvinenco, transmite Breaking News cu referire la unimedia.md.

Acesta afirmă că pactul a fost expediat pe mail pe data de 11 februarie, dar nu a putut să spună dacă a fost trimis înainte de a se vedea Andrei Năstase cu Maia Sandu sau după.

„El din câte a fost expediat prin mail partidului. Reporter: Înainte ca să se vadă cu Maia Sandu sau după? A fost înaintea zilei când ei au făcut conferința de presă. Reporter: Dar de ce Andrei Năstase spune că a aflat din presă? Să întrebe colegii care gestionează pagina electronică a partidului”, a conchis Litvinenco.

UNIMEDIA amintește că Andrei Năstase a confirmat că s-a văzut marți cu Maia Sandu, dar nu prea știa detalii despre Pactul de neagresiune despre care anunță PAS că l-a propus spre discuții. „Am discutat realitățile din Republica Moldova, iar acest Pact de neagresiune nu a fost un subiect detaliat. Nici nu știam despre ce este vorba, nu am văzut acest text, în presă l-am văzut, pe surse, nu pe surse”, a declarat Andrei Năstase.

In this article


Join the Conversation