Complexul sportiv al Liceului ”Gheorghe Asachi”, renovat și reutilat

Sala mare de sport a Liceului ”Gheorghe Asachi” a fost renovată, iar o altă anexă destinată antrenamentelor a fost reparată și reconstruită capital în cadrul unui proiect al...

Sala mare de sport a Liceului ”Gheorghe Asachi” a fost renovată, iar o altă anexă destinată antrenamentelor a fost reparată și reconstruită capital în cadrul unui proiect al Primăriei Chișinău în valoare de cinci milioane de lei.

Complexul sportiv al liceului era unul vechi și într-o stare deplorabilă, iar acum au fost create toate condițiile pentru elevi și profesori.

”Condițiile create îmbunătățesc substanțial calitatea procesului educațional. Au fost reconstruite patru vestiare, patru săli de baie și blocuri sanitare. Încăperile au fost dotate cu mobilier modern și a fost procurat inventar sportiv. De asemenea, fost amenajate două cabinete pentru profesorii de educație fizică și un spațiu pentru inventarul sportiv”, a declarat primarul Capitalei, Ion Ceban.

În cadrul proiectului Primăriei Chișinău, complexul sportiv a fost dotat și cu un sistem modern de ventilare, care asigură constant purificarea aerului.

In this article