Competiţiile «Glodiator Mud Race» au fost învinse de către IGSU

Ieri, 04 august echipa sportivă a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență a învis la competiții «Glodiator Mud Race» ediția 2019, transmite Breaking News. Evenimentul s-a desfășurat pe...

Ieri, 04 august echipa sportivă a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență a învis la competiții «Glodiator Mud Race» ediția 2019, transmite Breaking News.

Evenimentul s-a desfășurat pe traseul moto „Schinoasa” din capitală la distanță de 5 km. Patru angajați ai IGSU din diferite subdiviziuni au participat în cadrul campionatului, înscriind performanțe înalte.

Participanții au avut de înfruntat mai multe probe de rezistență. Aceștea au alergat prin noroi, sârmă ghimpată, foc, ziduri din anvelope, şi șanțuri. După ce sportivii au depășit toate obstacolele, au fost anunțați învingătorii. Angajații IGSU au reușit primii să parcurgă traseul extrem și s-au clasat pe locul I în clasamentul echipelor cu titlu onoros de „Gladiatori”.

Întrecerile «Glodiator Mud Race» au fost organizate de către asociația sportivă „Sporter” pentru al doilea an consecutiv în țara noastră cu participarea mai multor atleți profesionaliști, dar și amatori.

In this article


Join the Conversation