CNA: Percheziţii la Centrul de Achiziţii Publice Centralizate în Sănătate

Ofiţerii CNA fac percheziţii în această dimineaţă în birourile Centrului de Achiziţii Publice Centralizate în Sănătate, în dosarul insulinei Strim. Percheziţii vor avea loc şi la sediul firmei...

Ofiţerii CNA fac percheziţii în această dimineaţă în birourile Centrului de Achiziţii Publice Centralizate în Sănătate, în dosarul insulinei Strim. Percheziţii vor avea loc şi la sediul firmei câştigătoare în dosarul Strim, Esculap Farm, transmite Breaking News cu referire la democracy.md.

Angela Starinschi, purtător de cuvânt al CNA, a confirmat că se fac percheziţii atât la CAPCS, cât şi la firma câştigătoare la liciţie şi care a fost responsabilă de procurarea Strim. Este vorba despre Esculap Farm, scrie sanatateinfo.

Din informaţiile pe care le deţinem până în acest moment, Ivan Antoci, şeful CAPCS se află la serviciu. Doi ofiţeri s-au prezentat în această dimineaţă la sediul Centrului. Nu purtau uniforma CNA. Aceştia au intrat în mai multe birouri ale angajaţilor. Din discuţiile auzite de reporterul nostru, s-a discutat despre achiziţionarea Strim, caietul de sarcini şi ale documente relevante licitaţiei.

In this article


Join the Conversation