CNA efectuează circa 97 percheziții în dosarul privind finanțarea ilegală a Partidului Politic Șor

Procurorii anticoruptie în comun cu ofiterii CNA efectuează la moment în jur de 97 percheziții în cadrul cauzei penale privind finanțarea ilegală a Partidului Politic Șor. Ilan Șor...

Procurorii anticoruptie în comun cu ofiterii CNA efectuează la moment în jur de 97 percheziții în cadrul cauzei penale privind finanțarea ilegală a Partidului Politic Șor.

Ilan Șor a repetat că unul dintre principalii executori ai planului de aresta și a deschide dosare penale pe numele membrilor Partidului „ȘOR” este președintele Consiliului Superior al Magistraturii, Dorel Musteață.

Unul dintre jucătorii-cheie este tovarășul Musteață, care a uitat de dosarul său penal, când i-a fost dăruit un apartament. Reiterez, motivul în cazul său este clar, atât el, cât și fratele său au dosare penale. Acești oameni vor face tot posibilul și imposibilul pentru a influența judecătorii, pentru a-i aresta pe oamenii noștri și pentru a-i supune presiunilor”, a adăugat Ilan Șor.

În context, liderul Partidului „ȘOR” face apel la reprezentanții sistemului judecătoresc să nu răspundă indicațiilor guvernării.

Stimați judecători, ați văzut de mai multe ori cum au fost anulate deciziile, iar cei vinovați de luarea acestora au fost pedepsiți. Vă îndemn să nu răspundeți acestor provocări”, a adăugat Șor.

Ilan Șor a accentuat că el și formațiunea sa vor merge până la capăt, pentru a da jos actuala guvernare.

„Tot ce se întâmplă în prezent nu este decât un alt circ politic și lipsă de omenie. Cert este că din PAS nu va rămâne nimic, se va alege praful, care v-a fi spulberat în aer și toți vor uita de ei. Vă veți convinge foarte curând că acești nemernici vor ajunge la groapa de gunoi a istoriei. Ei sunt în agonie și simt că sfârșitul lor este aproape. Ei se tem de Partidul „ȘOR”, deoarece știu că suntem singurii care suntem în stare să dăm jos actualul regim. Noi, însă, vom merge până la capăt. Lupta abia începe”, a conchis liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor.

In this article