CNA dă startul campaniei „Fără corupţie la BAC”

Ofiţerii Centrului Naţional Anticorupţie organizează, începând cu data de 2 aprilie, o campanie de informare a absolvenţilor liceelor şi şcolilor cu privire la acţiunile de prevenire a corupţiei...

Ofiţerii Centrului Naţional Anticorupţie organizează, începând cu data de 2 aprilie, o campanie de informare a absolvenţilor liceelor şi şcolilor cu privire la acţiunile de prevenire a corupţiei înainte de susţinerea examenelor de Bacalaureat. În premieră, la şedinţe sunt invitaţi doar absolvenţii claselor a 12-a, iar întrunirile cu profesorii şi, eventual, părinţii vor avea loc separat, transmite Breaking News.

Potrivit agendei de lucru, şedinţele cu absolvenţii sunt planificate pentru toată luna aprilie şi se vor organiza zilnic în afara orelor de studii. Acestea vor avea loc în cadrul instituţiilor de învăţământ din capitală. Experţii CNA vor împărţi elevilor materiale cu mesaje anticorupţie, cu explicarea încadrării juridice a faptelor de corupţie şi sancţiunile pentru comiterea acestora.

Absolvenţii vor mai fi informaţi despre linia naţională anticorupţie 0 800 55555 la care pot fi raportate cazurile de corupţie, devenite cunoscute. În acelaşi context, CNA aminteşte că, anual, angajaţii

Pentru mai multe detalii, îl puteţi contacta pe şeful Direcţiei educaţie anticorupţie a CNA Ion Pruteanu la numărele de telefon 257 276 sau la mobil 069056978.

In this article


Join the Conversation