Circa 900 de copii din taberele de odihnă din țară au fost instruiți de către ofițerii CNA

În perioada 8 – 12 iulie 2019, circa 900 de copii din taberele de odihnă din țară au fost instruiți de către ofițerii Direcției educație anticorupție în cadrul...

În perioada 8 – 12 iulie 2019, circa 900 de copii din taberele de odihnă din țară au fost instruiți de către ofițerii Direcției educație anticorupție în cadrul Campaniei – «Corupția pe înțelesul copiilor», campanie lansată în aceasta săptămîna de Centrul Național Anticorupție, transmite Breaking News.

Instruirile s-au desfășurat sub auspiciul educării tinerii generaţii în spiritul integrităţii şi intoleranţei faţă de corupţie.  De asemenea copii și tinerii au fost informați despre mecanismele de prevenire, consecințele actelor de corupție, precum și modalitățile de denunțare a actelor de corupție.

Întrunirile au fost desfășurate în taberele Cireșarii, Zîmbetul, Floricica, Perlele Nistrului din or. Vadul lui Vodă, Privighetoarea – s. Bobeica, r. Hîncești, Neptun -s. Sarata Nouă, r. Leova, Romanița – s. Oricova, r. Călărași, Poienița Însorită – s. Miciurin, r Drochia, Dumbrava – or. Șoldănești, Poienița Veselă – s. Dănceni și Alunelul – s Bardari, r. Ialoveni.

Aceste acțiuni urmăresc formarea spiritului de integritate la tînăra generație și de asemenea consolidarea climatului de integritate din societatea noastră.

In this article


Join the Conversation