Circa 13 mii de țigarete, camuflate într-un autoturism

Cezar, patrupedul Poliției de Frontieră care a dejucat planul unei tinere din România de a trece ilegal peste frontieră circa 13 mii de țigarete. Incidentul a fost înregistrat...

Cezar, patrupedul Poliției de Frontieră care a dejucat planul unei tinere din România de a trece ilegal peste frontieră circa 13 mii de țigarete. Incidentul a fost înregistrat ieri, 2 mai a.c., în punctul de trecere Cahul, transmite Breaking News.

În jurul orei 16:00, pe sensul de ieșire din țară s-a prezentat un autoturism de model Ford Focus, la volanul căruia a fost legitimată o cetățeancă a României de 24 de ani. În timpul așteptării documentelor prezentate, către mijlocul de transport s-a apropiat echipa canină din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Cahul, care se afla în misiune de control pe teritoriul punctului de trecere. Din start, patrupedul Cezar a dat de știre despre prezența țigărilor în autoturism, fapt confirmat ulterior. După supunerea unor verificări suplimentare a mașinii, camuflate în torpedo, în pereții laterali s-au depistat 647 de pachete de țigări, de diferite mărci comerciale.

Echipa canină, formată din agent-șef Iurchevici Anatolie și câinele de serviciu CEZAR, a fost desemnată în acest an ca una din cele mai iscusite echipe a Poliției de Frontieră, la categoria – depistarea tutunului.

 

In this article


Join the Conversation