Cine este candidatul MAN la Trușeni. Ion Ceban l-a prezentat pe Vasile Popa: Trușeni trebuie să fie acoperit 100% cu apeduct și canalizare

Candidatul MAN la funcția de primar al comunei Trușeni a fost prezentat astăzi de către președintele MAN, Ion Ceban. Este vorba de Vasile Popa. Liderul MAN a declarat...

Candidatul MAN la funcția de primar al comunei Trușeni a fost prezentat astăzi de către președintele MAN, Ion Ceban. Este vorba de Vasile Popa. Liderul MAN a declarat că dacă va fi ales Popa în funcția de primar, iar oamenii din MAN vor fi în consiliu, în Trușeni se vor începe schimbări majore.

„Trușeni e o localitate extraordinară și aici nu doar cireșele sunt de calitate bună, dar sunt oameni foarte de calitate, pe care știm, oameni care avem la nivel de republic, ca reprezentanți, care s-au născut aici, care sunt băștinașe.

Și îmi pare foarte rău să anunț că tot n-a avut noroc Trușeni de oameni gospodari de o administrație care să furnizeze rezultate. Eu mă bucur că noi am identificat o echipă nouă, un suflu nou, oameni care combină și experiența deja existentă, dar cu abordările și propunerile pe care le vor face absolut noi pentru Trușeni.

Noi, ca echipă MAN, suntem gata să punem umăr cu umăr împreună cu echipa locală și să mișcăm lucrurile foarte rapid. Deci, anunț încă o dată, pentru că am făcut acest lucru public, candidatura la funcția de primar a Trușeni – domnul Vasile Popa, ofițer, tată, soț, gospodar.

Trușeni nu este doar Trușeni, Trușeni este și Dumbrava și aici și acolo vrem să facem proiecte frumoase. În primul rând, dacă e să ne referim chiar la localitate, imediat trebuie deschisă grădinița de copii care, de patru ani de zile, este practic gata și nu este deschisă doar pentru că nu este o mână de gospodar aici.

Dacă am avea acum această posibilitate am face-o timp de o lună. Și o vom face, împreună cu Vasile Popa și echipa sa.

Mai departe, este vorba despre drumul asta de acces. Da, s-a vorbit că cineva trebuie să facă, altcineva trebuie să facă. Vă garantez că în doi ani de zile drumul de acces în cazul în care avem așa o echipă, în cazul în care ajunge Vasile să fie primar, dar el trebuie să ajungă, îl vom face tot drumul din localitate până la traseul central. Nu mai poate aștepta acest drum, pentru că avem și transport public pe el, și în fiecare zi, și dumneavoastră, chinuiți mașinile Dumneavoastră aici”, a declarat Ceban.

Liderul MAN spune că Trușeni trebuie să fie acoperit 100% cu apeduct și canalizare.

„Nu mai puteam trăi în secolul 21 fără aceste facilități. În continuare, există gimnaziul Gheorghe Madam, unde trebuie să intervenim inclusiv la acoperiș și să avem înțelegerea acestor lucruri. Casă de Cultură din spate care a fost un simbol și rămâne un simbol în acest sens, cu certitudine vom face ca proiect în acest sens. Stadionul – avem oameni în echipă profesioniști, și am siguranța că foarte rapid vom putea realiză acest proiect.

Sunt multe lucruri de făcut și dacă punem umăr cu umăr, dacă punem și suflecăm mânecile, nimeni nu poate să ne oprească ca aceste lucruri să devină realitate.

Trușeni nu mai poate aștepta. Oamenii trebuie să trăiască bine la ei acasă. Vă garantăm împreună, reușim, cu Vasiliu Popa, primar de Trușeni, echipa MAN în Consiliu la Trușeni și la Chișinău”, a conchis Ion Ceban.

In this article