Cinci persoane negociau vânzarea substanțelor narcotice prin intermediul magazinilor online

Cinci persoane cu vârsta cuprinsă între 17 și 33 de ani, originari din mun.Chișinău și raionul Ialoveni,  membrii unui grup infracțional, au fost reținuți fiind suspectați de cultivarea...

Cinci persoane cu vârsta cuprinsă între 17 și 33 de ani, originari din mun.Chișinău și raionul Ialoveni,  membrii unui grup infracțional, au fost reținuți fiind suspectați de cultivarea și punerea în circulație a substanțelor stupefiante de origine vegetală (marijuana hidroponică) în proporții deosebit de mari. La moment suspecții sunt arestați pentru 30 de zile, tranmsite Breaking News.

În urma măsurilor speciale de investigații polițiștii au acumulat probe care confirmau faptul că la domiciliul figuranților, în mijloacele de transport ale acestora cât și la domiciliile rudelor apropiate și prietenilor acestora sunt cultivate și păstrate substanțe stupefiante de tip marijuana.

Astfel, au fost scoase din circuit, de pe piața neagră 1,2 kg de marijuana hidroponică, în valoare de 250 000 lei și peste 400 plante de cânepă, la fel fiind stabilite mijloace bănești obținute pe cale ilegală.

În acest caz a fost ințiată o cauză penală. Dacă vor fi găsiți vinovați, suspecții riscă de la 7 la 15 ani de închisoare.

În continuare se efectuează acțiuni de urmărire penală și măsuri speciale de investigații în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor și persoanelor implicate.

 

In this article


Join the Conversation