Cinci automobile rare procurate în credit în Republica Moldova (FOTO)

Una dintre companiile de microfinanțare de la noi din țară – Mogo – a anunțat că în ultimii ani a reușit să ofere credite auto câtorva persoane care au procurat...

Una dintre companiile de microfinanțare de la noi din țară – Mogo – a anunțat că în ultimii ani a reușit să ofere credite auto câtorva persoane care au procurat automobile mai rar întâlnite pe drumurile din Republica Moldova.Iată care sunt cele mai speciale automobile finanțate de Mogo în Republica Moldova.
  • Honda Legend, model din 1989
Honda și-a creat un model pentru clienții clasei de mijloc care își doreau un sedan premium. Astfel niponii au lansat Legend, cel care a fost poziționat în gama sa de modele peste Accord și care oferea mai mult lux în interior, dar și o ținută de drum confortabilă.
Pontiac Solstice, model din 2006În anul 2004 Pontiac a anunțat la Salonul Auto Nord American roadsterul Solstice, acesta fiind și primul model cu două locuri al mărcii din 1988, an din care a încetat să mai fie produs Pontiac Fiero.În ciuda nominalizărilor pentru premiile Mașina Anului în America de Nord și Designul Anului, fiind ales pentru asta de către Asociația Jurnaliștilor Auto din Canada, Solstice a fost produs doar patru ani și a fost vândut în 65.000 de exemplare.
Mercedes-Benz G 300 blindat, model din 1993Produs în anul 1979, G-Class este o legendă în gama Mercedes-Benz. Modelul s-a făcut remarcat datorită capacităților sale de a străbate cele mai dificile suprafețe de drum în diferite colțuri ale lumii. Deseori Mercedes-Benz G-Class era utilizat și ca automobil de escortă a celor mai importante persoane, beneficiind astfel și de o versiune blindată.
Porsche Panamera, model din 2010Urmând lansarea conceptului Porsche 989 în anul 1989 și care nu a mai reușit să intre în serie în anii ’90, Panamera este primul gran turismo din era modernă care a beneficiat de patru locuri pentru pasageri și un motor montat frontal.Panamera a fost lansat de-a lungul generaţiilor în diferite versiuni de putere, însă un lucru ce le caracterizează pe toate este practicabilitatea și dinamica la condus.
Mercedes-Benz CLK, model din 2001Lansat în anul 1997 pentru a concura cu BMW Seria 3 Coupe și Audi A4 Cabriolet, Mercedes-Benz CLK era foarte asemănător după design cu E-Class, chiar dacă tehnic era mai degrabă un C-Class.CLK a fost lansat inițial în varianta CLK 200, care avea un motor de 2.0 litri pe benzină şi producea 136 de cai putere. Însă un pic mai târziu a fost anunțată și versiunea de performanță CLK 55 AMG care livra 342 CP și care este la mare căutare și în prezent printre pasionații modelelor Mercedes-Benz.
Acest articol a fost publicat de AutoBlog.MD la solicitarea companiei de microfinanțare Mogo Moldova.Sursa: AutoBlog.MD
In this article