Chișinăul celebrează „Ultimul sunet” și Ziua Copilului cu evenimente speciale

Săptămâna trecută a fost marcată de mai multe evenimente importante în Chișinău, între care festivitatea dedicată „Ultimului Sunet”, la care au participat numeroși membri ai Primăriei Chișinău. Primarul...

Săptămâna trecută a fost marcată de mai multe evenimente importante în Chișinău, între care festivitatea dedicată „Ultimului Sunet”, la care au participat numeroși membri ai Primăriei Chișinău. Primarul general, Ion Ceban, a transmis un mesaj de încurajare pentru toți elevii și absolvenții.
„Le dorim copiilor o vacanță frumoasă, iar absolvenților – succes la examene”, a declarat Ion Ceban, subliniind importanța acestui moment în viața tinerilor. De asemenea, Primăria Chișinău a organizat o serie de evenimente în toate sectoarele capitalei, dedicate Zilei Copilului. „Micuții s-au bucurat de muzică, dansuri, diverse activități sportive, înghețată și voie bună. A fost o zi plină de bucurie și zâmbete”, a adăugat primarul.

Distracția pentru copii și familii nu se oprește aici. Sâmbăta viitoare va avea loc cea de-a doua ediție a Festivalului Chișinăul Sportiv, un eveniment de amploare care promite să aducă împreună zeci de cluburi sportive. „Copiii împreună cu părinții vor avea posibilitatea să descopere mai multe tipuri de sport și să facă alegerea potrivită pentru ei”, a explicat Ion Ceban.

La eveniment vor participa și reprezentanții Republicii Moldova la Jocurile Olimpice, oferind un plus de inspirație și motivație pentru cei mici. „Invităm toată lumea la Festivalul „Chișinăul Sportiv” sâmbătă, în Parcul „La Izvor”. Va fi o zi de neuitat pentru toți iubitorii de sport”, a concluzionat primarul.
Festivalul promite să fie o ocazie perfectă pentru promovarea unui stil de viață sănătos și activ, consolidând astfel comunitatea prin sport și recreere.

In this article