Cercetat penal în stare de arest pentru omor

Un bărbat în vârstă de 57 de ani, a fost plasat în arest pentru 30 de zile pentru comiterea unui ,,Omor”. Polițiștii au fost sesizați în dimineața de...

Un bărbat în vârstă de 57 de ani, a fost plasat în arest pentru 30 de zile pentru comiterea unui ,,Omor”.

Polițiștii au fost sesizați în dimineața de 20 decembrie, prin intermediul serviciului 112, precum că într-un apartament amplasat pe bd. Mircea cel Bătrân, s-a produs o infracțiune, unde un proprietarul i-a aplicat o plagă de cuțit unui bărbat ce a venit în ospeție. La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă și medicul legist care la examinarea cadavrului a depistat pe suprafața corpului câteva plăgi de cuțit.

În cadrul investigațiilor la locul faptei ofițerii de investigație și urmărire penală au stabilit că victima bărbat în vârstă de 60 de ani împreună cu soția sa, au venit în ospeție la bănuit, unde toți împreună au consumat băuturi alcoolice . Ulterior pe fonul consumului de băuturi alcoolice între ei s-a iscat un coflict care a dus la producerea unei crime.

Pe caz a fost inițiat un dosar penal pentru ,,Omor”.

În cadrul acțiunilor procesual penale individul și-a recunoscut vina. Conform legislației în vigoare pentru fapta comisă el riscă  închisoare pe un termen de la 15 la 20 de ani sau cu detenţiune pe viaţă.

In this article