Centrul Rus din Chișinău, vandalizat cu vopsea roșie

Persoane necunoscute au vandalizat cu vopsea roșie Centrul Rus de Știință și Cultură din Chișinău. Incidentul s-a petrecut astăzi, 24 februarie. Imagini de la fața locului au apărut...

Persoane necunoscute au vandalizat cu vopsea roșie Centrul Rus de Știință și Cultură din Chișinău.

Incidentul s-a petrecut astăzi, 24 februarie. Imagini de la fața locului au apărut pe rețelele de socializare.

Din imagini se poate observa clădirea Centrului Rus, de pe strada Mihai Eminescu din Capitală, stropită cu vopsea roșie.

Ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, a comunicat că Inspectoratul de Poliție Centru a fost sesizat în jurul orei 02:15 despre faptul că un individ a aruncat cu un borcan în clădirea Centrului.

La fața locului imediat s-a deplasat un echipaj al Batalionului de Patrulare și Reacționare Operativă din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Ajunși, polițiștii au stabilit că un individ a aruncat cu vopsea roșie în peretele clădirii.

Cazul este înregistrat și a fost inițiată o procedură contravențională. Angajații Poliției întreprind toate măsurile pentru identificarea persoanei care a comis această faptă, aceasta urmând a fi trasă la răspundere.

 

 

 

In this article