Centrul Capitalei și sectoarele orașului, amenajate pentru sărbătorile de iarnă

Pregătirile pentru sărbătorile de iarnă continuă și în sectoarele capitalei, acolo unde au loc instalarea brazilor și decorarea cu luminițe a spațiilor publice. „Preturile de sector, dar și...

Pregătirile pentru sărbătorile de iarnă continuă și în sectoarele capitalei, acolo unde au loc instalarea brazilor și decorarea cu luminițe a spațiilor publice.

„Preturile de sector, dar și agenții economici, decorează spațiile publice, instalează brazi, montează ghirlande și luminițe. Spiritul sărbătorilor de Revelion și Crăciun va fi resimțit și pe străzile principale ale orașului, unde la fel sunt instalate luminițe”, a scris primarul general Ion Ceban pe rețele sociale.

Amintim, în data de 23 decembrie, Primăria Chişinău invită locuitorii și oaspeții orașului la festivitatea de aprindere a luminiţelor de pe principalul brad al ţării şi inaugurarea Târgului de Crăciun în Piața Marii Adunări Naționale.

Împreună cu Moș Crăciun şi eroii din poveşti, copiii și adulții vor avea ocazia să se bucure de un concert împreună cu artiştii preferați Corala „Vocile Primăverii”, Ansamblul de Violonişti „Divertisment”, pianiştii Iurie Mahovici şi Anatol Lapicus, ETHNO REPUBLIC cu Marcel Ştefăneţ, Nelly Ciobanu, Cornelia Ştefăneţ, Natalia Gordienko, Geta Burlacu, DARA, trupa „Brio Sonores”, Aurel Chirtoacă, Adrian Ursu, Ion şi Ruxanda Raţă, Cristina şi Sofia Scarlat, Viorica Lupu şi Ansamblul folcloric „Opincuţa”. Seara va culmina cu un recital susținut de ȘTEFAN BĂNICĂ JUNIOR din România.

Totodată, va fi inaugurat Târgul de Crăciun organizat de Primăria Municipiului Chișinău, de unde vizitatorii vor putea procura produse autohtone cu tematică de Crăciun, decorațiuni, daruri deosebite pentru cei dragi. În plus, pe întreaga durată a târgului, vor fi organizate activități distractive pentru toată familia.

In this article