Centrul Capitalei devine pentru o zi cartierul tinerilor! Pe 19 august, te așteptăm la FestiValul Tineretului 2023!

Cel mai tare eveniment al verii revine. Toți tinerii din țară sunt așteptați pe 19 august în centrul Capitalei unde se va desfășura cea de-a cincea ediție a...

Cel mai tare eveniment al verii revine. Toți tinerii din țară sunt așteptați pe 19 august în centrul Capitalei unde se va desfășura cea de-a cincea ediție a FestiValulTineretului 2023. Accesul la eveniment este gratuit, așa că toți cei care se simt tineri și sunt gata să prindă valul unor distracții pe măsură sunt invitați pe strada Veronica Micle, intersecție cu Vlaicu Pârcălab.

FestiValul Tineretului 2023 este mai mult decât un eveniment –  este ocazia perfectă de a te conecta cu tinerii din țară, de a învăța și de a celebra diversitatea și vitalitatea tineretului din Moldova. Evenimentul nu este unul tradițional și are ceva de oferit pentru fiecare participant. Activitățile se vor desfășura în șapte zone tematice, iar organizatorii promit că niciun oaspete nu va avea timp să se plictisească.

Tinerii vor putea afla aici oportunitățile de implicare în procesul de integrare europeană, modalitățile de participare pentru remedierea crizei refugiaților. Vor avea șansa să cunoască oferta educațională a instituțiilor superioare de învățământ din țară, să participe la activități interactive de educație non-formală și să comunice cu studenți și reprezentanți ai universităților. Tot aici, doritorii vor găsi toată informația despre centrele de tineri și oferta de voluntariat.

Participanții vor avea parte și de multă distracție. Organizatorii le vor pune la dispoziție zone cu activități recreative, ateliere artistice, hipism, alpinism, break dance, rollere și skate-uri.

Festivalul va fi asezonat și cu multă muzică pentru toate gusturile. Pe trei scene, amenajate pe strada Veronica Micle vor fi organizate concerte de muzică clasică, pop, jazz, rock, etc. Youth Orchestra, Dj Kirpick, Cerga & Glavan, Dunaf Band, Crista, DJ Borya Brown – sunt doar câțiva dintre cei care vor urca în scenă în cadrul FestiValului Tineretului 2023!

Vă așteptăm pe 19 august să vă delectați cu muzică, artă, educație și multe altele, într-o zi care promite să fie una memorabilă și plină de energie și creativitate. Veniți să vă conectați cu o comunitate vibrantă și să celebrați cultura tineretului!

In this article