Cele 150 de școli s-au redeschis după o pauză de o zi. Ion Ceban: Căile de acces către instituții au fost curățate și sunt sigure pentru elevi și profesori

Peste 100 de mii de elevi din cele 150 de instituții de învățământ din Capitală au revenit astăzi la ore, după ce luni gimnaziile și liceele din municipiu...

Peste 100 de mii de elevi din cele 150 de instituții de învățământ din Capitală au revenit astăzi la ore, după ce luni gimnaziile și liceele din municipiu au fost închise din cauza ninsorilor abundente de duminică. Elevii și profesorii au revenit în siguranță la lecții, după ce teritoriile instituțiilor și căile de acces au fost curățate.

”Pentru siguranța copiilor și elevilor, toate căile de acces spre instituțiile de învățământ au fost curățate, au fost efectuate lucrări de deszăpezire și a fost presărat material antiderapant inclusiv pe teritoriul instituțiilor. Aducem mulțumiri tuturor angajaților instituțiilor de învățământ preșcolar, primar și secundar pentru implicarea activă în acest proces”, a scris Ion Ceban pe rețelele sociale.

Amintim, Comisia Situații Excepționale a Capitalei a decis duminică sistarea activității școlilor din Capitală din cauza ninsorilor abundente. Fiecare instituție urmează deja să decidă în parte când vor fi recuperate orele. Luni, grădinițele din oraș au activat.

In this article