Cebotari: Subiectul Curții Constituționale este o tragedie națională; Țâcu: eu sunt șocat! Voi ați călărit CC-ul!

Ceea ce se întâmplă vizavi de subiectul Curții Constituționale este o tragedie națională în Republica Moldova, a declarat deputatul grupului Pro Moldova Vladimir Cebotari, în cadrul emisiunii Secretele...

Ceea ce se întâmplă vizavi de subiectul Curții Constituționale este o tragedie națională în Republica Moldova, a declarat deputatul grupului Pro Moldova Vladimir Cebotari, în cadrul emisiunii Secretele Puterii de la Jurnal TV. În replică, președintele PUN, Octavian Țâcu, i-a amintit că pe timpul lui Plahotniuc, Curtea Constituțională îndeplinea toate indicațiile PD-ului.

“Ceea ce se întâmplă vizavi de subiectul Curții Constituționale este o tragedie națională în Republica Moldova cât de criticată n-a fost. Nu au existat astfel de atacuri sălbatice. Dacă guvernarea discreditează singura instituție care s-a mai bucurat de o anumită autoritate înseamnă că lucrurile aici ajung la zero și merg în minus”, a declarat Vladimir Cebotari.

„Eu sunt șocat domnule Cebotari, l-ați pus pe Poalelungi acolo, era ca un cățel care în genunchi îndeplinea toate instrucțiunile pe care le dădea Plahotniuc și voi acuma vorbiți de Curtea Constituțională, îmi pare rău.”, i-a replicat Țâcu.

In this article