Ceban: Vreau acum să mi cer scuze pentru acele perturbări pe care le aveam în sectorul Centru, în special din cauza reparațiilor pe care le facem

Primarul general Ion Ceban a venit cu scuze de la locuitorii capitalei pentru disconfortul care se face în centrul capitalei, din cauza reparațiilor unor străzi. „Vreau acum să...

Primarul general Ion Ceban a venit cu scuze de la locuitorii capitalei pentru disconfortul care se face în centrul capitalei, din cauza reparațiilor unor străzi.

„Vreau acum să mi cer scuze pentru acele perturbări pe care le aveam în sectorul Centru, în special din cauza reparațiilor pe care le facem pe 31 august și pe alte străzi care ne-am propus să le finalizăm în acest an, repet, în zona centrală. Noi am anunțat atât prin intermediul Regiei Transport Electric, Direcției Transport, Parcului Urban de Autobuze. Se vede că oamenii nu au reușit să perceapă acest mesaj. Ne pare rău, nu putem să influențăm mijloacele media ca să comunici mai bine despre astfel de situații. O să învățăm lecția. Nu putem interveni la o televiziune sau un radio ca să rugăm. În mod normal, aceste informații trebuiesc publicate prioritar, ca oamenii să nu aibă acest disconfort, că nu vine transportul public acolo unde îl aștepți sau că un carosabil, un trotuar sau chiar o stradă magistrală este închisă.

În cazul dat sunt câteva. De ce am făcut acest exemplu? Pentru că în cazul dat sunt afectate porțiuni foarte mici de drum care este în reparații. Nu putem să nu facem reparație, trebui să facem reparațiile respective și le facem permanent. Unii ne-au criticat că le am făcut pe Albișoara, pe Creangă, pe Mihai Viteazul, pe multe, multe altele. Reiterez mesajul pe care l am spus vom încerca să comunicăm mai insistent prin mijloacele de transport și prin instrumentul panouri informaționale pe care le avem despre tot ce facem, despre cum cheltuim banul public. Este un lucru care se face în alte state, dacă nu putem miza pe suportul mass media”, a conchis Ceban.

In this article