Ceban: Voi dispune înăsprirea controalelor și înlăturarea imediată a gheretelor

Primarul general Ion Ceban va dispune înăsprirea controalelor și înlăturarea imediată a gheretelor care comercializează tutun, după ce a primit mai multe sesizări că a fost iar încălcată...

Primarul general Ion Ceban va dispune înăsprirea controalelor și înlăturarea imediată a gheretelor care comercializează tutun, după ce a primit mai multe sesizări că a fost iar încălcată legea.

Într-o postare pe facebook, primarul a menționat că a fost atenționat de mai mulți cetățeni că deținătorii gheretelor nu s-au conformat legii și continuă să comercializeze tutun.

„Să nu creadă cineva că nu cunosc situația, iar lucrurile nu au fost verificate. Am dispus anterior să fie creat un grup de lucru dintre deținătorii de gherete și reprezentanții primăriei, acum însă lucrurile se vor schimba” a scris edilul.

Ion Ceban a atenționat agenții economici că nu mai este loc de discuții și va cere înăsprirea controalelor.

„Dacă nu ați înțeles că trebuie să scoateți din comerț produsele din tutun, acum nici atât să nu așteptați discuții.Voi dispune înăsprirea controalelor și înlăturarea imediată a gheretelor” a conchis primarul.

In this article


Join the Conversation