Ceban, vizită în România: Vom avea noi proiecte comune cu sectoarele 4 și 6 din București, cu privire la reabilitarea unor instituții sociale, școli și grădinițe din Chișinău

Primarul general Ion Ceban anunță noi proiecte comune cu sectoarele 4 și 6 din București. Declarațiile vin după ce edilul a avut mai multe discuții cu primarii de...

Primarul general Ion Ceban anunță noi proiecte comune cu sectoarele 4 și 6 din București. Declarațiile vin după ce edilul a avut mai multe discuții cu primarii de acolo, în acest context.

„Cu sectoarele 4 și 6 din București, Primăria Chișinău are stabilită o colaborare frumoasă.

Avem semnate Acorduri de colaborare, iar datorită acestora am realizat mai multe proiecte de infrastructură la Chișinău. Una dintre reușite este și reabilitarea Parcului „Alunelul” din sectorul Buiucani în comun cu sectorul 6.

În anul curent vom continua cu suportul celor două sectoare ale capitalei României să realizăm alte proiecte și anume reabilitarea unor instituții sociale, școli și grădinițe din Chișinău”, a declarat Ceban.

Amintim că ieri, Ion Ceban a avut o întrevedere și cu președintele Camerei Deputaților din România, social democratul Marcel Ciolacu.

In this article