Ceban: Transformăm pietonala Eugen Doga într-o adevărată simfonie urbană

Primarul Ion Ceban a anunțat ultima sută de metri a lucrărilor de instalare a clapelor de pian în pavajul pietonalei Eugen Doga, pe cel de-al doilea sector al...

Primarul Ion Ceban a anunțat ultima sută de metri a lucrărilor de instalare a clapelor de pian în pavajul pietonalei Eugen Doga, pe cel de-al doilea sector al acesteia. Proiectul inedit are ca scop aducerea unei atmosfere muzicale și artistice în inima orașului.

“Suntem entuziasmați să anunțăm că pietonala Eugen Doga va fi transformată într-o adevărată simfonie urbană. În acest sens, am început lucrările de instalare a clapelor de pian în pavaj, pe tronsonul străzii Alexandru cel Bun – Constantin Tănase. La final, la intersecția străzii Alexandru cel Bun și Eugen Doga, vom avea și o cheie sol, care va completa experiența muzicală a pietonilor”, a declarat primarul Ion Ceban.

Acest proiect inedit este realizat în colaborare cu partenerii din cadrul TIKA, care susțin inițiativa Primăriei Chișinău în transformarea orașului într-un mediu urban artistic și inovator.

Instalarea clapelor de pian în pavajul pietonalei Eugen Doga va crea o atmosferă specială și va oferi trecătorilor ocazia de a interacționa cu muzica în timp ce se plimbă prin această zonă pietonală vibrantă.

Primarul Ion Ceban a subliniat importanța colaborării cu partenerii de la TIKA și a mulțumit pentru sprijinul acordat: “Suntem recunoscători partenerilor noștri de la TIKA pentru implicarea lor în realizarea acestui proiect inedit pentru Chișinău. Transformarea pietonalei Eugen Doga într-o simfonie urbană este un exemplu al eforturilor noastre de a crea un oraș prietenos, inovator și cultural”.

Această inițiativă vine ca o completare a eforturilor municipiului Chișinău de a revitaliza spațiile urbane și de a promova arta și cultura în rândul comunității. Prin instalarea clapelor de pian în pavajul pietonalei Eugen Doga, Primăria Chișinău aduce o nouă dimensiune artistică în inima orașului, invitând locuitorii și vizitatorii să se bucure de muzică și să experimenteze un mediu urban inovator.

In this article