Ceban: Toți cei care doresc să se angajeze, dintre cei care au venit peste hotare. Vă rog transmiteți CV-urile la Primăria Chișinău

Primăria Chișinău are ușile deschise pentru toți specialiștii, care vor să plece din sistem, din cauza guvernării proaste a celor de la conducerea statului. Despre aceasta a vorbit...

Primăria Chișinău are ușile deschise pentru toți specialiștii, care vor să plece din sistem, din cauza guvernării proaste a celor de la conducerea statului. Despre aceasta a vorbit edilul capitalei Ion Ceban în cadrul ședinței din această dimineață de la Primărie.

„Am înțeles că la ANSC este o situație de criză din cauza funcționării acestei structuri. Foarte multă lume a plecat și a renunțat să lucreze cu acest sistem mincinos și incompetent. Lucrul la ANSC se va bloca deoarece oamenii de acolo sunt supuși unor condiții inumane de lucru.

Știu că acest lucru se întâmplă și în alte instituții. Rog ca cei care vor să muncească cu mare drag avem nevoie de specialiști în diverse structuri ale Primăriei Chișinău.

Dragi specialiști nu plecați, rămâneți acasă pentru a munci. Vom rămâne în curând fără oameni și forțe de muncă. Toți cei care doresc să se angajeze, dintre cei care au venit peste hotare. Vă rog transmiteți CV-urile la Primăria Chișinău. Avem foarte multe locuri vacante”, a punctat edilul.

Ceban a dat indicații responsabililor să recepționeze toate dosarele.

In this article