Ceban: Târgurile producătorilor locali trebuie promovate în continuare

Edilul Capitalei, Ion Ceban, solicită ca tot conceptul creat de municipalitate privind organizarea târgurilor producătorilor locali să fie pus în aplicare în continuare în sectoare. ”Dacă mai sunt...

Edilul Capitalei, Ion Ceban, solicită ca tot conceptul creat de municipalitate privind organizarea târgurilor producătorilor locali să fie pus în aplicare în continuare în sectoare.

”Dacă mai sunt propuneri ale Guvernului, ale ministerelor, ale instituțiilor de stat, atunci, la fel, poate fi completat conceptul în acele sectoare unde avem târguri. Am văzut care a fost impactul târgurilor din Piața Marii Adunări Naționale, dar și al celor două din sectoarele Botanica și Ciocana, unde fluxul de oameni a fost unul enorm”, a declarat Ion Ceban.

Edilul a chemat repetat ca agricultorii să nu fie folosiți ca o bâtă împotriva diferitor interese, inclusiv împotriva Primăriei Chișinău. Ion Ceban a precizat că autoritățile municipale își respectă agenda, plină de proiecte de dezvoltare, și, în niciun fel, nu vor să fie implicate în jocurile murdare ale politicii.

In this article