Ceban spune că vrea ca toați funcționarii importanți din primăria să fie verificați pe partea de venituri și cheltuieli

Primarul capitalei Ion Ceban a explicat care este sensul acordului semnat cu Agenția Națională de Integritate. Ceban spune că vrea ca toați funcționarii importanți din primăria să fie...

Primarul capitalei Ion Ceban a explicat care este sensul acordului semnat cu Agenția Națională de Integritate. Ceban spune că vrea ca toați funcționarii importanți din primăria să fie verificați pe partea de venituri și cheltuieli.

„Să înceapă cu mine, cu viceprimarii, cu șefii de direcții, și informația asta să o avem într-un raport public.  Cu CNA? Am spus, sursa diferitor tâmpenii și prostii care s-au întâmplat în ultimii ani, este însăși primăria. Ținând cond de acele decizii, dosare pierdute în judecată, construcții aiurea, drumuri făcute prost, cineva trebuie să răspunde. Revenind la Ștefan cel mare, toate prevederile au fost încălcate”, a declarat Ion Ceban în cadrul emisiunii Puterea a Patra de la N4.

Amintim că săptămâna aceasta Primăria Chișinău a semant un acrod de colaborare cu ANI. Ulterior, va fi semnat un alt acord cu CNA.

In this article