Ceban: Reparația drumurilor în suburbii rămâne obiectivul Primăriei

Strada centrală din suburbia Colonița, care se întinde pe o lungime de 2,3 kilometri, este reparată în acest an din banii investiți de municipalitate. Edilul Ion Ceban a...

Strada centrală din suburbia Colonița, care se întinde pe o lungime de 2,3 kilometri, este reparată în acest an din banii investiți de municipalitate. Edilul Ion Ceban a declarat că, printr-o dispoziție, au fost alocate suplimentar patru milioane de lei la cele șase stabilite în bugetul municipal pentru reparația străzii Ștefan cel Mare și Sfânt din Colonița.

”Astfel, costul total achitat în acest an de Primăria Chișinău pentru lucrările de reparație a drumului central din Colonița este de 10 milioane de lei. Proiectul multianual are o valoare totală de aproape 14,6 milioane de lei. Anul viitor, urmează să mai fie executate lucrările finale de peste 4,6 milioane de lei. Până la această etapă, a fost construit trotuarul pe ambele părți ale străzii. A fost montată bordura și instalat pavajul. De asemenea, este turnat primul strat de asfalt”, a declarat Ion Ceban.

Precizăm, strada Ștefan cel Mare și Sfânt din Colonița nu a fost reparată mai bine de 40 de ani. În trei ani, pentru implementarea proiectelor de dezvoltare a infrastructurii din Colonița, din bugetul municipal au fost alocate aproximativ 19 milioane de lei.

In this article