Ceban: Proiectul pe care l-am lansat anul trecut – „Zilele Chișinăului la Buzău” ne propunem să-l continuăm și în acest an

Cu colegii săi, primarul general Ion Ceban a avut o întrevedere la Buzău cu președintele Consiliului Județean, Emanoil Neagu. „Împreună am susținut o conferință de presă unde am...

Cu colegii săi, primarul general Ion Ceban a avut o întrevedere la Buzău cu președintele Consiliului Județean, Emanoil Neagu.

„Împreună am susținut o conferință de presă unde am comunicat despre proiectele pe care deja le avem în desfășurare la Chișinău, cu suportul Județului Buzău și anume reabilitarea scuarului din str. N. Titulescu din sectorul Botanica, pentru care au fost donate 2 milioane de lei moldovenești.

Am vorbit și despre acele proiecte care urmează a fi realizate în acest an la fel, cu susținerea colegilor de peste Prut. Am mulțumit personal președintelui Consiliului Județean Buzău, Emanoil Neagu și consilierilor care recent au aprobat pentru Chișinău o altă sumă financiară, de 8 milioane de lei moldovenești, pentru alte obiective de infrastructură care urmează a fi realizate în sectoarele Botanica și Buiucani ale Capitalei”, a declarat Ceban.

Primarul spune că unul din proiecte care urmează să înceapă este reabilitarea scuarului Catedralei din centrul Chișinăului.

„În primăvara anului ne propunem să realizam la Chișinău o ședință comună cu consilierii și preturile de sector. Proiectul pe care l-am lansat anul trecut – „Zilele Chișinăului la Buzău” ne propunem să-l continuăm și în acest an”, a punctat edilul.

Colaborarea dintre Chișinău și Buzău este parte a Acordului pe care l-am semnat anul trecut.

In this article