Ceban: Funcția de președinte nu este o prioritate în acest moment, discutăm problemele Chișinăului

Niciodată nu am spus că sunt interesat de funcția de președinte al R. Moldova. Este o nouă afirmație a liderului MAN, Ion Ceban, în contextul scrutinului prezidențial din...

Niciodată nu am spus că sunt interesat de funcția de președinte al R. Moldova. Este o nouă afirmație a liderului MAN, Ion Ceban, în contextul scrutinului prezidențial din acest an. Ceban a precizat că subiectul încă nu a fost discutat în cadrul echipei MAN, însă nu exclude că acesta va fi abordat ulterior.

Subiectul despre o posibilă sau nu candidatură la prezidențialele din toamnă a fost abordat în cadrul unei emisiuni de la Exclusiv TV, moderată de jurnalista Iulia Fiodorova.

„Nu am spus niciodată că mă interesează funcția de președinte. Am fost întrebat la una dintre emisiuni și am răspuns că nu exclud, dar nu am spus că sunt interesat. Nu m-am gândit la asta și nu am discutat această problemă, inclusiv cu echipa, la această etapă. Dacă vor exista decizii, cu siguranță vă voi informa despre asta. Astăzi discutăm prioritar probleme din Chișinău”, a declarat Ion Ceban.

In this article