Ceban: Fostul Guvern a fost un eșec pentru țară, sper că unii vor răspunde în fața legii

Primarul general Ion Ceban speră că în Guvernul nou ce va fi, vor fi oameni noi cu care să lucreze cot la cot. Edilul afirmă că au de...

Primarul general Ion Ceban speră că în Guvernul nou ce va fi, vor fi oameni noi cu care să lucreze cot la cot. Edilul afirmă că au de împărțit doar problemele capitalei și nu altceva.

„Tot am fost întrebat zilele acestea ce cred despre remanierile din Guvern. Urmărim tot felul de mișcări și informații care apar în spațiul public.
Ziceam de mult că fostul Guvern a fost un eșec pentru țară, iar în rezultat avem foarte multe decizii nocive pentru cetățeni și sper că unii vor răspunde în fața legii. De mult trebuia să se întâmple aceste demisii.

Vedem care va fi componența noului Executiv în frunte cu candidatul propus la premier. Cert este una, noi suntem gata să colaborăm cu o echipă nouă.

Sunt probleme pe care trebuie să le abordăm și vedem cum vor derula lucrurile. Deoarece anterior Primăria Chișinău era blocată în anumite procese, dar și unele proiecte pentru oraș erau intenționat blocate.

Sper că vor veni cu adevărat specialiști și profesioniști în aceste funcții. Unele procese să le deblocăm, iar pe altele să muncim cot la cot pentru ca să ne mișcăm, oricare ar fi echipa guvernamentală, sper să fie oameni noi și oameni de calitate”, a declarat edilul.

In this article