Ceban, către pretori: Chișinăul trebuie să arate mai curat

Capitala trebuie să arate mai curat, iar vinovații trebuie să fie sancționați. La această concluzie a ajuns primarul general Ion Ceban în cadrul ședinței serviciilor primăriei Chișinău din...

Capitala trebuie să arate mai curat, iar vinovații trebuie să fie sancționați. La această concluzie a ajuns primarul general Ion Ceban în cadrul ședinței serviciilor primăriei Chișinău din această dimineață. În acest context edilul capitalei s-a referit și la iarba din spațiile verzi a municipiului.

„Am făcut sâmbătă, duminică câte o tură prin oraș. Iarba e la brâu. S-a solicitat să fie procurate cele 50 de motocositoare, dar iarba tot e până la brâu. Ori nu reușesc oamenii să intervină, ori ne-am pus pe-o parte și dormim.

Făceți demersurile necesare. Eu nu cred că este normal să facem curățenie în fața fiecărui agent economic, să le tăiem iarba sau nuștiu ce. Preturile ce fac în sensul acesta. Voi inspecta personal în continuare sectoarele și nu așteptați să transmit poze în grupurile create pentru comunicare. Iar cei care nu vor face curat, vom vedea cum să fiți penalizați disciplinar. Mă refer aici la toți pretorii, dar și responsabilii direcțiilor care au grijă de ordinea în oraș. Nu este bine”, a declarat edilul.

Ion Ceban a solicitat viceprimarului Ilie Ceban să finalizeze cât mai repede proiectul cu privire la sancționarea celor care fac dezornie în Chișinău. De precizat că proiectul respeciv a fost suspus discuțiilor publice săptămâna trecută.

In this article