Ceban: Au început lucrările de renovare a trotuarelor de pe strada Florilor

În sectorul Sectorul Rîșcani au început lucrările de renovare a trotuarelor de pe strada Florilor, partea pară, unde sunt blocurile de locuit. Potrivit primarului general Ion Ceban, aceste...

În sectorul Sectorul Rîșcani au început lucrările de renovare a trotuarelor de pe strada Florilor, partea pară, unde sunt blocurile de locuit.

Potrivit primarului general Ion Ceban, aceste trotuare au ajuns într-o stare deplorabilă și nu au fost reabilitate niciodată.

„Lucrăm împreună pentru un oraș confortabil și frumos”, a subliniat edilul.

De asemenea, lucrări au loc în Parcul „Dumitru Rîșcanu”. Actualmente se lucrează în zona din str. Braniştii, unde sunt pavate aleile pietonale, este curățat de nămol lacul, instalat sistem de iluminat.

„În reparaţie sunt trotuarele din str. Florilor, tronson str. Studenţilor – M. Costin. Str. N. Dimo, tronson str. A. Russo – Kiev, sunt reabilitate trotuarele.

În parcul din str. N. Dimo „Șipca”, este amenajată zona din jurul Monumentului ridicat în Memoria Voluntarilor Bulgari. În paralel, sunt amenajate noi alei pietonale şi instalat sistem de iluminat în perimetrul str. N. Dimo și T. Vladimirescu.

În reparaţie este trotuarul din str. M. Costin 13/1 – 24, până la str. N. Dimo. Sunt instalate noi borduri şi pavată aleea. În preajmă este Policlinica Nr. 12, unde zilnic merg sute de oameni”, a conchis Ceban.

In this article