Cea mai mare companie energetică din Republica Moldova şi-a schimbat denumirea

Cea mai mare întreprindere de furnizare a energiei electrice, Î.C.S. Gas Natural Fenosa Furnizare Energie S.R.L, îşi schimă imaginea cu noua marcă şi denumire „Premier Energy”. Potrivit unui...

Cea mai mare întreprindere de furnizare a energiei electrice, Î.C.S. Gas Natural Fenosa Furnizare Energie S.R.L, îşi schimă imaginea cu noua marcă şi denumire „Premier Energy”.

Potrivit unui comunicat emis de companie, această transformare, axată pe modernizare şi inovare, semnifică o nouă etapă în istoria companiei: o etapă de provocări şi oportunităţi, de consolidare şi creştere.

Noua marcă este una internaţională, proiectată spre viitor şi axată pe inovaţie, accesibiltate, energie curată şi bunăstare pentru oameni.

Lansarea noii mărci scoate în evidenţă viziunea noilor acţionari ai întreprinderii energetice cu capital străin din Moldova privind dezvoltarea în continuare a serviciilor prestate în domeniul furnizării energiei electrice.

„Premier Energy” este o marcă nouă pentru ţara noastră, dar este o marcă cunoscută în România, unde reprezentă o companie importantă de distribuţie şi furnizare a gazului natural.

In this article


Join the Conversation