Ce spune Ministerul Economiei despre revendicările transportatorilor

După ce în adresa Ministerului Economiei şi Infrastructurii a fost depusă o petiţie de la un grup de transportatori, responsabilii spun că la data de 8 noiembrie curent...

După ce în adresa Ministerului Economiei şi Infrastructurii a fost depusă o petiţie de la un grup de transportatori, responsabilii spun că la data de 8 noiembrie curent a avut loc o întrevedere cu operatorii de transport, unde s-au discutat toate cerinţele lor.

Ministerul spune că ANTA eliberează autorizaţiile în strictă conformitate cu prevederile Codului Transporturilor Rutiere, procedura de eliberare se face la Ghişeul ANTA în mod electronic. De asemenea, s-au întreprins un şir de măsuri pentru combaterea corupţiei: se promovează intens numărul anticorupţie în rândul tuturor angajaţilor şi a beneficiarilor de serviciile ANTA – 022-832-065, s-au organizat o serie de trening-uri în domeniul combaterii corupţiei şi se preconizează ca în viitorul apropiat să se dezvolte un sistem eficient de eliberare şi monitorizare a autorizaţiilor pentru transportul rutier internaţional.

 

In this article


Join the Conversation