Cauza preliminară a decesului tinerei de 19 ani din Orhei. Detalii terifiante

Detalii terifiante în cazul tinerei în vârstă de 19 ani, însărcinată în a șasea lună, găsită fără suflare într-o pădure din extravilanul satului Chițcanii Vechi. Sursele apropiate anchetei...

Detalii terifiante în cazul tinerei în vârstă de 19 ani, însărcinată în a șasea lună, găsită fără suflare într-o pădure din extravilanul satului Chițcanii Vechi. Sursele apropiate anchetei au declarat că fata a fost supusă torturii, criminalul ar fi încercat să o sugrume și a stins țigara de corpul ei.

Potrivit surselor One TV, tânăra a decedat în urma unei traume caranio-cerebrale deschise. Fata ar fi fost lovită de mai multe ori cu o țeavă în regiunea capului.

De asemenea, experții au observat pe corpul acesteia tentative de sufocare, dar și mai multe arsuri de corpul fetei de la țigară, iar la mâna stângă înțepături de la seringă. Deocamdată nu se cunoaște dacă i-ar fi fost administrată vreo substanță.

Se menționează că suspectul ar fi reușit să șteargă o parte din urmele crimei, după ce în presă au fost publicate imagini cu mașina de ocazie în care a urcat tânăra.

Breakingnews.md amintește că Ana-Maria, tânăra care a dispărut cu câteva zile în urmă la Orhei, a fost găsită pe data de 20 aprilie pe malul unui iaz din raionul Telenești.

Bănuit de omor este un bărbat de 45 de ani, care se afla la volanul automobilului de ocazie în care a urcat tânăra. Actualmente el este plasat în arest pentru 30 de zile. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă până la 20 de ani de închisoare sau detenție pe viață.

In this article