Cauză penală ce vizează acțiunile factorilor de decizie ai Î.S. „Administrația de Stat a Drumurilor”, investigație privind abuzul de serviciu

Procuratura Anticorupție efectuează urmărirea penală într-o cauză penală, începută în baza art. 327 alin. (2) lit. b1) din Codul penal, ce vizează pretinsele acțiuni ilegale ale factorilor de decizie din cadrul Î.S....

Procuratura Anticorupție efectuează urmărirea penală într-o cauză penală, începută în baza art. 327 alin. (2) lit. b1) din Codul penal, ce vizează pretinsele acțiuni ilegale ale factorilor de decizie din cadrul Î.S. „Administrația de Stat a Drumurilor”, precum și a unor persoane fizice, referitoare la construcția drumului de acces Leova-Bumbăta.

Obiectul investigației îl constituie verificarea legalității procesului de contractare a serviciilor de proiectare și construire a drumului de acces Leova-Bumbăta, corectitudinea stabilirii prețului pentru serviciile contractate, precum și stabilirea prejudiciului cauzat.

Procuratura Anticorupție va informa despre rezultatele acțiunilor de urmărire penală, în măsura în care prezentarea datelor din dosar nu va periclita buna desfășurare a investigațiilor penale.

Notă: Persoana acuzată de săvârșirea unei infracțiuni este prezumată nevinovată atâta timp cât vinovăția sa nu va fi constatată printr-o hotărâre judecătorească de condamnare definitivă.

In this article