Casa unui preot, jefuită în noaptea de Paști

Casa preotului din localitatea Pelinia, raionul Drochia, a fost jefuită în noaptea de Paști. Persoane necunoscute au pătruns în locuință și au furat bani. Despre acest caz a...

Casa preotului din localitatea Pelinia, raionul Drochia, a fost jefuită în noaptea de Paști. Persoane necunoscute au pătruns în locuință și au furat bani.

Despre acest caz a anunțat primăria localității.

„Stimați locuitori, vă aduc la cunoștință că, în Noaptea Învierii Domnului, în locuința preotului Bisericii din satul Pelinia, persoane necunoscute au pătruns în locuință, de unde au sustras mijloace bănești. Cei care posedă informații sau au observat persoane suspecte, rog să mă anunțați. Confidențialitatea o garantez”, se arată în mesajul Primăriei.

Oamenii legii spun că, geamul locuinței a fost forțat și făptașii au pătruns în interior. Aceștia au furat bani în diferite valute dintr-un seif metalic. Prejudiciul cauzat a fost estimat la 200.813 lei.

„Poliția din Drochia a demarat o anchetă pentru a clarifica toate circumstanțele acestui incident și pentru a identifica și localiza făptașii”, ne-a spus ofițerul de presă al IP Drochia, Svetlana Talpă.

În context, oamenii sunt rugați să fie vigilenți și să nu lase bunurile și locuințele fără supraveghere.

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article